Historic Milwaukie Neighborhood District Association October 9, 2023 Hybrid Meeting Agenda 6:30 - 8:00 p.m.

# In person at Milwaukie Floral or join via Zoom:

### \*\*\*\*\*\*\*us02web.zoom.us/j/84331494123?pwd=N2FqMmI6V0o3OXV1NXM1ZnBuNUhqZz09

### Meeting ID: 843 3149 4123 Passcode: 385183

Welcome and Introductions [6:30-6:40 p.m.] (10 minutes)

### Presentations & Discussions [6:40-7:40 p.m.] (60 minutes total)

- <u>Local Option Levy for November Ballot</u> NCSD Assistant Superintendent of Operations, Cindy Detchon (20 minutes)
- <u>Spoke and Word Books</u> -(new Business on Main Street) Cierra Cook (10 minutes)
- Transportation System Plan Advisory Committee Chad Tucker (10 minutes)
- Public Safety Advisory Committee Lenny Bennett (10 minutes)
- <u>Meet Milwaukie's newest Police Captain</u>, Tony Cereghino (10 minutes)

# Neighborhood Opportunities for Engagement [7:40 p.m.- 7:55 p.m.] (15 minutes total)

- Annual Picnic Review Val Hubbard (10 minutes)
- Fall Main Street Cleanup Debbie Liptan (5 minutes)

# HMNDA Current Business [7:55-8:00 p.m.] (5 min. total)

- Land-use Updates Zackary Pacholl (5 minutes)
- Approval of Minutes [June '23] Debbie Liptan (30 seconds)

# Adjournment