Historic Milwaukie Neighborhood District Association Monday, February 10, 2025 Hybrid Meeting Agenda 6:30 - 8:00 p.m.

In person at New Milwaukie City Hall, 10501 SE Main St. or join via Zoom:

*******us02web.zoom.us/j/84331494123? pwd=N2FqMml6V0o3OXV1NXM1ZnBuNUhqZz09

> Meeting ID: 843 3149 4123 Passcode: 385183

Welcome and Introductions [6:30-6:40 p.m.] (10 minutes)

Presentations & Discussions [6:40-7:20 p.m.] (40 minutes total)

- <u>Sewcial Studies Business Visit</u> Suzanne Kraft (5 minutes)
- Moving Forward Staying Present Yoga & Movement Space Studio Owner Maria Williquette (5 minutes)
- MPD Update (10 minutes)
- <u>City Council Update</u> Councilor Will Anderson (20 minutes)

Neighborhood Opportunities for Engagement [7:20 p.m.-7:30 p.m.] (10 minutes total)

Announcements - Val Hubbard (10 minutes)

HMNDA Current Business [7:30-8:00 p.m.] (30 minutes total)

- MPD Police Officer of the Year Dinner and Award Grant Request David Hedges (5 minutes)
- Land-use Updates Zak Pachol (5 minutes)
- PSAC Update Andy Fisher (15 minutes)
- TSPAC Update Chad Tucker (5 minutes)
- Approval of Minutes [Jan '25] Jennifer Murphy (30 seconds)

Adjournment